Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ από την 1/1/2012 σύμφωνα με τον νόμο 4025 «Περί ανασυγκρότησης φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης» από αυτόνομη ανοιχτή μονάδα κοινωνικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα υπάγεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου Διοικητικά και Οργανικά και  θα ονομάζεται Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης.
Το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης από 1-1-2012 θα αποτελείται απο το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ και το ΚΑΦΚΑ  Αμφιλοχίας.
.
Σύμφωνα με το Νόμο το Δ.Σ. του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ενημέρωσε εγγράφως και συνεχίζει να ενημερώνει την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Την Παρασκευή 9/12/2011 έγινε επίσκεψη του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Κραμποκούκη Γ. με τον Διοικητικό Δ/ντη κ. Πάνου Ν..

Με την επίσκεψη και ξενάγηση στο χώρο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ πραγματικά ενημερώθηκαν για το έργο και τις Υπηρεσίες που προσφέρει το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ στα ΑΜΕΑ. οπότε ο Διοικητής έχει πραγματική εικόνα για την κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο λειτουργία του Κέντρου μας ως Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης.

Το Δ.Σ. του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ εύχεται σε όλους τους εξυπηρετημένους και τους εργαζόμενους

Καλές γιορτές – Καλή Χρονιά και καλή και δημιουργική πορεία του νέου (σχήματος) θεσμού που δημιουργείται με τον νόμο 4025.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Λαμπρινή Κολοβού